REFERENTIES

inbetween

Persoonlijke en professionele aanpak!

Lisette brengt u een duidelijk overzicht van uw beleggingen, verzekeringen, pensioensparen ,….. En geeft advies en hulp om dit te optimaliseren.
Li-Z maakt u duidelijk waar u nu staat en waar u over X-aantal jaren wilt staan met uw spaarcentjes.

Ingrid Verstraete
zaakvoerder - Inbtween

Less is more bij Lisette!

Mappen vol verzekeringsdocumenten, op den duur weet je niet meer wat er ECHT in staat.

Eén afspraak met Lisette bracht hier verandering in: mappen netjes geordend, het overbodige weg en een eenvoudig te begrijpen, gepersonaliseerd overzicht met zicht op de toekomst.

Bovendien kregen we mooie alternatieven aangeboden die minder kosten en meer dekken. Less is more bij Lisette!

Bedankt!

Pieter & Ruth
play and go

Een no nonsense aanpak!

Een vol uur luisteren bij Lisette kan financieel heel wat bijdragen. De polissen herbekeken, een correcte IPT oplossing gezocht , goede beleggingen en de juiste verzekeringen.

Samen hebben we alles stap voor stap overlopen en zijn tot een mooi eindresultaat gekomen. Geen vlotte verkooppraatjes maar een no nonsense persoonlijke aanpak waarvan heel wat makelaars een les kunnen van nemen.

Lisette maakt er duidelijk werk van en giet nadien alles in een mooi overzicht.

Conclusie; Lisette neemt de tijd,zoekt constructieve oplossingen waar je heel wat centen mee kan uitsparen.

Lisette, dank u!

Alain & Céline

Merci voor de mooie voorwaarden

Dag Lisette, alles duidelijk ontvangen, merci voor de mooie voorwaarden. Ik zie nu echt de noodzaak om mijn polissen aan te passen.

Ik kijk uit naar onze volgende afspraak.

Vriendelijke groeten,

Christine

Dankjewel…

Li-Z, je weet wel waarom, zijn je dankbaar.

Denise en Bernard

Duidelijk overzicht

Dankzij Lisette kregen we een duidelijk overzicht hoe we op korte en lange termijn aan planning konden doen. Wat mag je, wat moet je en wat laat je best. Een gepersonaliseerde aanpak, nuchter en onderbouwd met actueelste informatie. Je weet waar je aan toe bent en je hebt weer tijd voor andere zaken.

Prima!

Olivier en Heidi
Koksijde

Vertrouwen en deskundigheid

We kennen Lisette al enkele jaren, maar pas in december echt over zaken gepraat, achteraf raar dat we het zo een grote stap vonden.

We hoorden van vrienden dat Lisette haar zaken goed kent en op orde heeft en inderdaad, we hadden veel eerder onze financien moeten toevertrouwen aan Lisette.

Instapkosten werden aangepast in onze IPT en RiZIV contracten, en ook dubbele (!!?) verzekeringen ongeval en ziekte werden vervangen door 1 met betere voorwaarden.

De combinatie van vertrouwen en deskundigheid die we zochten is eindelijk gevonden bij Li-Z.

Bedankt Lisette!

Marc en Hilde

Duidelijkheid en heldere uitleg

We zijn zeer tevreden sinds Li-Z onze financiële zaken behartigt.

Niet alleen kregen we duidelijkheid en een heldere uitleg over de bestaande portefeuille, maar Li-Z bracht ons ook in contact met een netwerk van competente en betrouwbare specialisten voor het financieren van ons bouwproject.

Jeroen en Ellen
Koksijde

Hadden we dit maar eerder geweten…

Voor ons was het een grote stap om van makelaar te veranderen, maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben.
Al onze polissen zijn herbekeken en het bleekt allemaal niet meer up to date te zijn. Ook fiscaal konden we nog heel wat besparen, Lisette nam haar tijd en gaf ons duidelijk advies, zonder mooie verkoop verhalen.
Als we dit eerder hadden geweten hadden we veel geld uitgespaard. Neem dus zeker contact met Lisette op, ze doet dat heel goed.

Pieter en Celine
Oostende

Volste vertrouwen

Het is mij een groot genoegen dat ik veranderd ben van makelaar, ik heb het volste vertrouwen in Li-Z voor beleggingen en alle soorten aangaande administratie.

Denise Gysel
Veurne

Niets is haar teveel

Sinds een paar jaar wonen wij in Hondschoote grensstreek België-Frankrijk. Lisette is voor ons een vertrouwenspersoon om het invullen van belastingbrief, meer duidelijkheid over onze toekomst van sparen tot beleggen.
Niets is haar teveel om op vele vragen te antwoorden, gewoonweg een geweldige vrouw!

Ronny en Marina

Volledig vertrouwen

Persoonlijk heb ik weinig vertrouwen in de bankwereld, maar toen ik Lisette leerde kennen die al jaren actief is in de financiële sector, gaf ik haar het volledig vertrouwen.

Zo heeft zij mij onder andere geholpen bij het optimaliseren van een spaarplan, ze volgt dit op en past het aan als het nodig is.

Ik zie alleen maar voordelen: vriendelijke service, vlotte communicatie, geen verkooppraatjes (to the point), een afspraak maken kan na de kantooruren (je hoeft geen verlof te nemen), geen extra lange wachttijden…..enz. En zeker het persoonlijk contact!

Kortom Lisette behandelt kapitaal, zoals haar eigen kapitaal.

Emily Platteeuw
Oostduinkerke

Mijn vertrouwenspersoon

Ze weet wat ze doet, duidelijke kennis van zaken en ze weet van aanpakken.

Lisette zoekt het uit totdat het perfect in orde is. Het is een geruststelling een vertrouwenspersoon te hebben die ik steeds kan bereiken en voor me klaar staat, voor alles.

Monique Joncheere
Nieuwpoort

Met raad en daad stond ze ons bij.

Naarmate de pensioenleeftijd naderde, voelden we de noodzaak aan naar een meer professionele financiële begeleiding. Waar staan we en waar gaat het heen?
Het ontbrak ons aan inzicht en aan overzicht. Onbewust voelden we aan dat er op die manier veel geld verloren ging. Dat gaf onzekerheid naar de toekomst toe.
Lisette bracht daar op een zeer eerlijke en professionele manier orde in. Overtollige verzekeringen werden geschrapt, een lange-termijn-visie werd uitgestippeld, bij beleggingen werd alles goed afgewogen…
Met raad en daad stond ze ons bij. Klaar en duidelijk wees ze ons op wat kon en wat niet.
Met een gerust gemoed, vol vertrouwen, weten we nu dat we bij Lisette steeds te rade kunnen, dat we bij haar in goede handen zijn.

Karel en Anne Marie
Oostduinkerke

Bedankt Lisette !

Bij Li-Z kregen we onmiddellijk een goed gevoel. Ze bekeek onze situatie en gaf ons nuttige tips. Dit stelt ons in staat om heldere financiële keuzes te maken en biedt ons vertrouwen om onze toekomstplannen te verwezenlijken. Bedankt Lisette!

Pascale en Joris
Veurne

IPT, VAPZ, RIZIV, belastingaangifte enz…

Als je met twee zelfstandig bent is het niet altijd eenvoudig om (soms wegens tijdsgebrek)
door het financiële bos de bomen te zien. IPT, VAPZ, RIZIV, belastingaangifte enz…
En dan is het belangrijk je te kunnen beroepen op een vertrouwenspersoon als Lisette.
Dankzij Li-Z kregen we een heel duidelijk overzicht en vooral een goeie optimalisatie van onze portefeuille .
Dit met beduidende lager kostenstructuur dan de traditionele banken en in een vlotte en vriendelijke samenwerking,

Annie en Dirk
Veurne